”Skyggesider” Udstilling af tegninger

Jeppe Flummer udstiller i januar 2016 på Godsbanen i Århus. Det er denne gang tegninger, der fylder væggene i produktionshallen.

”Skyggesider” er en udstilling af tegninger med fokus på landskabelighed. Det drejer sig om undersøgelser i billeder af bevidsthed i forhold til omgivelser.

Det romantiske landskabsbillede med farver, perspektiv, horisont, dybdeskarphed og typisk en fortælling i et rum, en erindring, forsøges drevet til en grænse, hvor det opløses lidt, – det bliver gråt, fladt, tømt og sløret. Uden perspektiv og narrativ. Fortællingen bliver drømmeagtig og mister tingsforbindelsen, – en vis afstand og indadvendthed til omgivelserne. Fokus vendes mod det halvt aflæste og ubemærkede, det underbevidste, hvor det danner sit eget lag, i billedet og i bevidstheden.

Tegningerne er et udvalg, der spænder fra egentlige naturskildringer over lys-skygge og slørede naturstemninger, til abstrakte liniespor. Tegningens semiografi og grammatik spejlet i det landskabelige.

Udstillingen hænges op mandag d. 4. januar 2016
Der inviteres til fernissage fredag d. 8. januar kl. 17-19

Udstillingen kan beses i Godsbanens åbningstid 8:00 – 22:00 frem til fredag d. 29. januar

“Shadows” Jeppe Flummers exhibition of drawings focus on the romantic landscape in art history, in bringing a underlying layer of both the imagination and the picture to paper: taking away the horizon and perspective, the narrative figure, the bright colours. He try out a semiography of drawing, by the language of shadows.

Comments are closed.